Kurser

Hos NHC synes vi, at faglig udvikling er vigtigt; både for vores medarbejdere og for vores kunder.
Vi har indgået et samarbejde med PeopleNet A/S, som er Danmarks førende Office 365 og SharePoint kursusleverandør, og kan i den forbindelse tilbyde spændende kurser til vores kunder.

PeopleNet er en dansk konsulent- og kursusvirksomhed, som hvert år uddanner mange tusinde kursister i Microsofts produkter og teknologier. De tilbyder mange forskellige kursusformer og uddannelsesløsninger, som tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov. IT-instruktørerne har en bred erfaring med Microsofts produkter, og kan sikre aktuel undervisning i høj kvalitet. Kursisterne undervises primært fra kursuscentre i København og Aarhus, men det er også muligt at modtage undervisning on-site hos kursisternes virksomhed.

Læs mere om kurserne her.

Vi synes det er en spændende mulighed, og vi håber at det kan skabe værdi for vores kunder!

”Underviseren formåede at gøre det levende og nemt at forstå. Det var rigtig godt med eksempler og herefter få lov til at løse konkrete opgaver mv."
- Julie, Assistent, SEAS-NVE

Microsoft Teams kursus

”Meget tilfreds! Underviseren tilpasser indholdet til deltagerne, så vi kan gå lidt udenfor kursusplanen og få svar på konkrete spørgsmål."
- Rikke, IT Projektleder, Red Barnet

SharePoint Administrator kursus

Kursus Top 13

Hvis du er interesseret i at tage et kursus, så skriv til os ved at trykke på knappen herunder:

Book dit kursus her