AI, Microsoft
22/04/2024 10:30

Copilot for Finance webinar

Dato og tidspunkt for webinaret:
22/04/2024 10:30

Vil du lære om det nyeste indenfor Microsoft Copilot? Så skal du tilmelde dig vores webinar, hvor vi denne gang dykker ned i den mere avancerede brug af Copilot – nemlig Copilot for Finance!

Copilot for Finance er designet til at ændre måden, vi arbejder på indenfor økonomi, og byder på helt nye funktioner og muligheder, der vil gøre arbejdet for medarbejdere i jeres økonomi-afdeling nemmere og mere effektiv.

 

Til dette webinar har vi to repræsentanter fra Microsoft:

Peter Lippert (Senior Technical Expert) fra Microsoft vil tage dig igennem en række eksempler, der showcaser, hvordan denne udvidelse af det eksisterende Copilot, f.eks., kan automatisere udarbejdelse af rapporter og statistik i Excel.

Christina Juulmann (Azure Technical Specialist) fra Microsoft vil tage dig igennem, hvordan PowerBI kan bruges i forbindelse med Copilot for Finance. Heriblandt hvordan PowerBI datahåndtering opsættes optimalt.

 

Copilot for Finance er pt. kun i public preview, hvorfor dette er en enestående mulighed for at få et sneak peek ind i flere funktioner, før det endelige release!

 

Program:

kl. 10.30 – Karina Svanholm byder velkommen

kl. 10.35 – Showcase i Excel (Peter Lippert)

kl. 11.10 – Showcase i PowerBI (Christina Juulmann)

kl. 11.45 – Q&A

kl. 12.00 – Tak for i dag!

Spørgsmål?

Karina Svanholm

COO

Bliv klar til Microsoft Copilot
Download vores e-bog, og få indsigt i, hvilke steps der skal til for at blive klar til Copilot!
Samtykke*