Automatisering, AI, Cybersikkerhed, IT-sikkerhed, Microsoft, NHC, Webinar
14/12/2023

SMV:Digital puljer – få støtte til jeres næste digitale projekt

I en tid hvor teknologisk innovation og digitalisering fylder mere og mere, er det vigtigt for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) at blive en del af digitaliserings-rejsen for at forblive konkurrencedygtige – og ikke mindst for at have styr på IT-sikkerheden. SMV:Digital puljer er en unik mulighed for SMV-virksomheder, der ønsker at kickstarte et digitaliseringsprojekt – og samtidig få helt eller delvis økonomisk støtte til projektet.

Se også vores Webinar om SMV:Digital her.

Hvordan fungerer SMV:Digital?

Disse puljer fungerer som en økonomisk støtte, der gør det nemmere og mere effektivt for SMV’er at investere i rådgivning eller implementering af digitale teknologier og løsninger. Det kan omfatte alt fra IT-sikkerhed, implementering eller optimering af jeres hjemmeside eller webshop, automatisering af interne processer, til udvikling af tekniske digitale marketingstrategier. SMV-digital puljer kan altså hjælpe med at accelerere digitalisering i jeres virksomhed.

Skræddersyede digitale løsninger

En væsentlig fordel ved denne pulje er muligheden for skræddersyede løsninger. I stedet for en one-size-fits-all tilgang, tillader mange af disse puljer virksomheder at anvende midlerne til projekter, der bedst passer til deres specifikke behov og mål. Det betyder, at I som virksomhed kan fokusere på de områder af digitalisering, der vil give størst mulig effekt i jeres it-drift. Desuden fremmer SMV-digital puljer innovation. I kan som virksomhed gennem denne pulje eksperimentere med nye teknologier og strategier, som I måske ikke har overvejet tidligere.

Et SMV:Digital projekt forløber typisk således:

1. Jeres behov: Første skridt er at tage en dialog for at identificere jeres specifikke behov for digitalisering. Dette kan omfatte alt fra automatisering af processer til implementering af avancerede digitale markedsføringsstrategier.

2. Ansøgning: SMV:Digital puljer kræver en gennemarbejdet ansøgning. Efter en afklarende dialog vedrørende behov, står I for at udarbejde ansøgningen, på baggrund af de ønsker I har til digitalisering af jeres virksomhed.

3. Rådgivning og implementering af digitale løsninger: Når I har fået tilsagn fra SMV:Digital og en godkendt rådgiver er valgt, kan projektet starte, og rådgivning og eventuel implementering af de ønskede digitale løsninger begynder.

4. Strategi og handlingsplan: For at sikre, at digitaliseringsprojektet giver den ønskede effekt, er det en god idé at udarbejde en fremtidig handlingsplan, der sikrer, at I kan fortsætte udviklingen i digitaliseringsprojektet.

NHC kan rådgive jer

Vi er godkendt SMV:Digital rådgiver og kan derfor hjælpe jer med jeres næste digitaliseringsprojekt.
Kontakt os for at høre mere.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få besked, så snart der er nyt om de kommende puljer.

Kontakt os i dag

Karina Svanholm

COO

Indhold