NHC, Seneste nyt
16/01/2024

Nye services, webinarer og nye medarbejdere

Vi håber, du har haft en dejlig jul og et fantastisk nytår! Her hos NHC er vi godt i gang med det nye år, og i dette indlæg glæder vi os til at præsentere dig for nogle af årets nye og spændende tiltag.

Nyt år – nye webinarer

Vi bygger videre på succesen fra sidste år og afholder regelmæssigt webinarer i 2024! Vi starter ud med to spændende og aktuelle af slagsen. Se bare her!

  • Frem din virksomheds digitale muligheder
    Det første webinar løber af stablen allerede i februar. Erhvervshusene lancerer nemlig snart en ny pulje inden for SMV:Digital. Den første pulje er på 50.000 kr. og kan bruges til projekter, der fremmer digitalisering i din virksomhed. Vi afholder derfor et SMV-webinar, hvor vi vil inspirere dig med ideer til digitale projekter og guide dig igennem ansøgningsprocessen. Webinaret finder sted fredag d. 2/2 kl. 10-10.45, og du kan tilmelde dig her. Webinaret er afholdt og kan ses her.
  • Bliv introduceret til Microsoft Copilot
    Som du måske allerede har hørt, er den nye Microsoft Copilot netop blevet lanceret, og derfor afholder vi også snarest et Copilot-webinar, hvor du kan få indblik i, hvordan dette kraftfulde AI-værktøj kan lette arbejdsopgaver i hverdagen. Hold øje med det næste nyhedsbrev, hvor der vil være en invitation til dette spændende webinar. Tilmeld dig webinaret her.

Er din hjemmeside sikker, opdateret og hurtig?

Vi er glade for at introducere vores nye support til hjemmesider bygget i WordPress CMS. Med vores support kan vi holde din hjemmeside ajour og sikker, opdatere dit indhold, optimere ydeevnen og levere tilpasset udvikling samt opsætning af særlige opgaver. Disse opgaver kan fx omfatte håndtering af cookies for øget GDPR-overholdelse, automatiske Facebook-opslag, automatisering af processer i forbindelse med AI/ChatGPT-genereret indhold og automatiseret dataudtræk og visualisering af hjemmesidedata. Læs mere om vores nye webservices her.

Nye medarbejdere

Vi starter året ud med at udvide NHC-teamet med tre nye, dygtige medarbejdere, som alle ser frem til at servicere vores kunder:
Michael Kramer: Hardware Salgskonsulent
Nicolai Nørgaard: IT-supporter elev
Nadja Gylling Jørgensen: Datatekniker elev

Vi glæder os meget til vores samarbejde
– og håber at se dig på vores kommende webinarer.

Kontakt os i dag

Karina Svanholm

COO

Indhold