Microsoft, AI, Automatisering
09/10/2023

Ny Microsoft 365 Copilot – revolutionerende kunstig intelligens

Hvad er Microsoft Copilot?

Snart lancerer Microsoft en ny opdatering til Windows 11 brugere, der indeholder over 150 nye funktioner.

Kort fortalt, er Microsoft Copilot en tilføjelse til Microsofts Apps, der er designet til at hjælpe brugere med at arbejde smartere og mere effektivt. Copilot er en avanceret form for kunstig intelligens (AI), der integrerer sig i hele Microsoft 365-systemet og tilbyder en række nye og nyttige funktioner.

microsoft copilot nhc nhc

(Billede kilde: https://blogs.microsoft.com/)

Nye funktioner til Microsoft Copilot

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved Microsoft Copilot er dens evne til at forstå brugernes arbejdsmønstre og adfærd. Copilot analyserer, hvordan du bruger Microsoft 365-apps som f.eks. Word, Excel, og Outlook for at forudsige dine behov og give dig relevante anbefalinger. For eksempel kan den:

  • Foreslå de mest relevante dokumenter, baseret på det, du arbejder på, og give dig forslag til at forbedre dine arbejdsprocesser
  • I Outlook vil det være muligt at få Copilot til at oprette forslag til mails, baseret på hvordan tidligere mails er skrevet til den pågældende person
  • I Teams kan man få Copilot til at lave et komplet referat af mødet – helt automatisk
  • I PowerPoint kan man skrive en kort tekst om hvad præsentationen skal handle om. Derefter sørger Copilot for at finde et passende layout til præsentationen
  • I Word kan man ved hjælp af stikord, få Copilot til at skrive en komplet tekst
  • I Excel vil det være muligt at få Copilot til at analysere sin data og danne charts ud fra disse

Desuden hjælper Microsoft Copilot også med at automatisere dine rutinemæssige opgaver. Den kan opdage gentagne handlinger og foreslå automatiseringer ved hjælp af værktøjer som Power Automate. Dette kan spare tid og reducere risikoen for menneskelige fejl.

Copilot er også i stand til at forbedre samarbejdet mellem kolleger. Den identificerer relevante personer og ressourcer, når du arbejder på projekter, og gør det nemt at dele information og samarbejde effektivt med hinanden på tværs af organisationen.

Microsoft Copilot er drevet af maskinlæring og konstante opdateringer, hvilket betyder, at systemet altid forbliver ajour. Dette gør det til en værdifuld ressource for jer som virksomhed, der ønsker at maksimere jeres produktivitet og samarbejde på en mere intelligent og effektiv måde.

Alt i alt repræsenterer Microsoft Copilot en spændende udvikling inden for produktivitetssoftware, der viser, hvordan AI kan forvandle måden at arbejde på ved at forstå vores behov og hjælpe os med at blive mere effektive i de daglige opgaver.

Ønsker I at høre om hvordan I kan bruge Microsoft Copilot?

Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os i dag

Karina Svanholm

COO

Indhold