Automatisering, IT-sikkerhed, Microsoft, NHC, Webinar
12/03/2024

Få styr på virksomhedens enheder med Client Management

Med Client Management gennem Microsoft Intune får du en løsning, der sikrer jer en strømlinet og sikker opsætning af jeres enheder i organisationen.
Bygget på Microsofts egen best practice håndterer vi virksomhedens enheder på en samlet platform, som for eksempel giver mulighed for at opsætte specifikke krav til enheder og skubbe udvalgte applikationer ud til enheder i virksomheden.

Hvordan fungerer Client Management?

Med Client Management konfigurerer vi specifikke regler for enheder, herunder sikkerhedsindstillinger, adgangskontrol og styring af programmer. Det inkluderer installation, opdatering og de-aktivering af programmer. Vi tilbyder også styring af jeres programmer på programniveau, hvilket giver en mere nøjagtig kontrol over, hvordan data håndteres i jeres programmer.
Med Client Management får I en moderne IT-drift, der sikrer, at alle enheder er korrekt konfigureret i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsstandarder, på alle jeres enheder.

Webinar om Client Management i Microsoft Intune

Vi afholder webinar d. 22/3 kl. 10, hvor vi viser fordelene ved Client Management og fortæller om, hvorfor det er vigtigt at have.

Tilmeld dig her.

Kontakt os i dag

Karina Svanholm

COO

Indhold

Bliv klar til Microsoft Copilot
Download vores e-bog, og få indsigt i, hvilke steps der skal til for at blive klar til Copilot!
Samtykke*