IT-sikkerhed, NHC, Webinar
04/05/2023

Er I sikret (godt nok) mod cyberangreb?

Få et godt overblik over jeres Microsoft-løsning og luk eventuelle sikkerhedshuller!  

Statistik viser, at anvendelse af adgangskontrol, som f.eks. biometric, overraskende nok kun er på 18% i 2022 (dst.dk). Samtidig er kryptering af data faldet sammenlignet med de forgangne år. Det giver jeres IT-sikkerhed en række udfordringer og kan i nogle tilfælde betyde tab af vigtige data og spild af kostbare ressourcer. 

Cyber Awareness

En anden væsentlig del af jeres IT-sikkerhed er Cyber Awareness, som starter ved jeres medarbejdere, og indbefatter blandt andet stærke adgangskoder og en mere kritisk holdning til eventuelle spam mails. Cyber Awareness handler om at forstå og anerkende de risici, der er forbundet med at operere i en digital verden. Med internettets voksende indflydelse i vores hverdag bliver Cyber Awareness mere og mere vigtig for både enkeltpersoner og organisationer.

Hvorfor er Cyber Awareness vigtig og hvordan kan det forhindre cyberangreb?

For det første hjælper det med at beskytte følsomme oplysninger. I en verden, hvor data ofte er den mest værdifulde valuta, er det afgørende at kunne beskytte erhvervsmæssige såvel som personlige oplysninger mod uautoriseret adgang.

For det andet kan manglende Cyber Awareness føre til alvorlige økonomiske tab. Cyberangreb som ransomware kan lamme virksomheder og kræve store løsesummer. For enkeltpersoner kan identitetstyveri og svindel (f.eks. gennem phishing) medføre store økonomiske tab og langvarige problemer. Desuden er cybertrusler konstant i udvikling. Cyberkriminelle bliver mere avancerede, og deres metoder udvikler sig løbende. At være bevidst om de seneste trusler og bedste praksis for cybersikkerhed er derfor afgørende for at holde sig opdateret med disse forandringer.

Samlet set er Cyber Awareness ikke blot et spørgsmål om at forhindre tab; det handler om at beskytte vores virksomhed, økonomi og privatliv i den digitale tidsalder. At investere tid og ressourcer i at blive mere “cyberbevidst” er derfor en meget vigtig investering.

Kontakt os i dag

Karina Svanholm

COO

Indhold