Teknisk servicekatalog

Client

Support aftale

Få effektiv support til dine medarbejdere. NHCs servicedesk løser hurtigt og effektivt IT problemer.

Client Management

De nye cloud services, stiller nye krav til vedligeholdelse af PC platformen.

Med en client management aftale fra NHC, sikrer vi løbende overvågning og vedligeholdelse at klienterne.

Hosted Desktop

Lej et virtuelt skrivebord til en fast pris pr. bruger pr. måned.

Office 365

Hos NHC leverer vi office 365 ydelser som en integreret del af vores driftsydelser. Office 365 er standard værktøj, som udbredes globalt med voldsom hast. Der findes store muligheder i en god udnyttelse af mulighederne i Office 365.

Telefoni

NHC leverer telefoni som en cloud service på tværs af alle platforme; IP, fastnet, softphone og mobil. Få en fast pris pr. bruger pr. måned.

Server

Azure

 Vi leverer alle Azure services.

Shared hosting

Få en billig og effektiv hosted løsning på NHCs delte miljø. Ved en shared løsning, opnår I som kunde en masse stordriftsfordele. Brugerne får et fjernskrivebord med fuld office 365 pakke og jeres øvrige applikationer.

Dedikeret Hosting

Der oprettes et dedikeret miljø til dig som kunde. Uanset om løsningen skal være på klient baseret eller på fjernskrivebord, designer vi den, så den passer præcis til jeres forretning.

Serviceaftale

En IT-serviceaftale kan tilpasses jeres specifikke behov, så I kan få hjælp til præcis de driftsopgaver, I har behov for. Eksempler:

Managed server

 NHC leverer en standard server på jeres lokation som en service inkl. Drift og overvågning.

Produkt

Hardware

NHC leverer alle former for hardware fra de mest anerkendte producenter. Vi dække alt fra møderum til serverrum. Vi leverer gerne hardware som en service / Managed service. Ring eller skriv til os.

Software

NHC er Microsoft Gold Partner, og vi har en 1Tier CSP aftale. Derfor kan vi levere det meste fra Microsoft verdenen. Herunder et udpluk af, hvad vi typisk leverer. Langt de fleste produkter kan leveres som en service.

Uniconta, NAV, Xink, Veeam, Sproom, SMS Passcode, Consignor, SPLA licenser, SPA licenser, Office 365, Azure.

NHC konsulentydelser

Konsulentforretning

NHCs konsulent forretning spænder vidt. Vi kan levere alt fra Junior til senior kompetence. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi sætter en ære i, at løse projekter på en måde, så der skabes langsigtet værdi hos kunden. Det er vigtigere for os end projektet. Udover at have nogle af landets dygtigste konsulenter i huset, samarbejder vi med flere af landets førende konsulent huse. Derfor kan vi altid finde en konsulent til jeres projekt.

Vi giver gerne faste priser på projekter. Det gør vi fordi alle projekter for os er en investering i hensigten om et langsigtet samarbejde med jer – Vores kunder. Så tøv ikke med at spørge os om et gratis og uforpligtende bud på netop jeres projekt!

N

Specialister indenfor

Microsoft On Premise

Hyper-V, Active Directory, Exchange, SQL dvs. alle “on premise” løsninger.

Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Citrix, Veeam og VmWare.

Økonomisystemer

Microsoft Dynamics Business Central

Business Central erstatter det kendte og udbredte Navision. Business Central er et moderne cloud økonomisystem, som er drevet i Microsoft Azure. Derfor er der også en utrolig enkel integration mellem Business Central og den øvrige Microsoft platform, Azure og Office 365.

Se mere på linket herunder og kontakt os endelig for en drøftelse af mulighederne i jeres organisation: https://dynamics.microsoft.com/da-dk/business-central/overview/

Microsoft Dynamics C5 Online

Microsoft Dynamics C5 Online er økonomistyringsløsningen til den mindre og mellemstore virksomhed. NHC tilbyder dig C5 Online fra vores sikre, professionelle hostingcenter.

NB. Produktet er udgået, men NHC drifter og hoster fortsat mange C5 installationer.

Microsoft Dynamics NAV Online

Produktet er I dag afløst af Business Central.
NB. Produktet er udgået, men NHC håndterer og understøtter fortsat mange NAV installationer.

Uniconta

Med Uniconta får din virksomhed et lynhurtigt, intuitivt og cloudbaseret økonomisystem, som kan opfylde alle de behov I har inden for logistik, bogholderi og projekt. Enkle, men kraftfulde funktioner giver dig et komplet overblik over virksomhedens økonomi, og understøtter jeres evne til at handle effektivt og rentabelt.

Link til oprettelse.

Hosting af økonomisystemer

NHC leverer hosting og drift af langt de fleste økonomisystemer. Tag fat i os for at høre om mulighederne for din løsning.

Telefoni

microsoft teams nhc

Microsoft Teams telefoni

Mobiltelefoni (TDC eller Telia / Telenor netværk)

Omstillingsbord

Tag en uforpligtende snak

6 + 12 =

Kontor

Kejlstrupvej 85, 8600 Silkeborg

Lersø Parkallé 112, 2100 København

Åbningstider

Man-tor: 8-17
Fre: 8-17

Support 24/7 - 8742 8000 (tryk 1)