Teknisk servicekatalog

Client

Support aftale
NHC leverer telefoni som en cloud service på tværs af alle platforme; IP, fastnet, softphone og mobil. Få en fast pris pr. bruger pr. måned.

Client Management
De nye cloud services, stiller nye krav til vedligeholdelse af PC platformen. Med en client management aftale fra NHC, sikrer vi løbende overvågning og vedligeholdelse at klienterne.

Hosted Desktop
Lej et virtuelt skrivebord til en fast pris pr. bruger pr. måned.

Office 365
Hos NHC leverer vi office 365 ydelser som en integreret del af vores driftsydelser. Office 365 er standard værktøj, som udbredes globalt med voldsom hast. Der findes store muligheder i en god udnyttelse af mulighederne i Office 365.

Telefoni
NHC leverer telefoni som en cloud service på tværs af alle platforme; IP, fastnet, softphone og mobil. Få en fast pris pr. bruger pr. måned.

Support aftale · Client Management · Hosted Desktop · Office 365 · Telefoni

Server

Azure
Vi leverer alle Azure services.

Shared hosting
Få en billig og effektiv hosted løsning på NHCs delte miljø. Ved en shared løsning, opnår I som kunde en masse stordriftsfordele. Brugerne får et fjernskrivebord med fuld office 365 pakke og jeres øvrige applikationer.

Dedikeret Hosting
Der oprettes et dedikeret miljø til dig som kunde. Uanset om løsningen skal være på klient baseret eller på fjernskrivebord, designer vi den, så den passer præcis til jeres forretning.

Serviceaftale
En IT-serviceaftale kan tilpasses jeres specifikke behov, så I kan få hjælp til præcis de driftsopgaver, I har behov for. Eksempler: 

 • Overvågning af servere og evt andet hardware/software
 • Daglig overvågning af backup og fejlfinding heraf
 • Garanti oversigt på hardware
 • Asset management

Managed server
NHC leverer en standard server på jeres lokation som en service inkl. Drift og overvågning.

Azure · Shared hosting · Dedikeret Hosting · Serviceaftale · Managed server

Produkt

Hardware
NHC leverer alle former for hardware fra de mest anerkendte producenter. Vi dække alt fra møderum til serverrum. Vi leverer gerne hardware som en service / Managed service. Ring eller skriv til os.

Software
NHC er Microsoft Gold Partner, og vi har en 1Tier CSP aftale. Derfor kan vi levere det meste fra Microsoft verdenen. Herunder et udpluk af, hvad vi typisk leverer. Langt de fleste produkter kan leveres som en service.

Uniconta, NAV, Xink, Veeam, Sproom, SMS Passcode, Consignor, SPLA licenser, SPA licenser, Office 365, Azure.

NHC KONSULENTYDELSER

NHCs konsulent forretning spænder vidt. Vi kan levere alt fra Junior til senior kompetence. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi sætter en ære i, at løse projekter på en måde, så der skabes langsigtet værdi hos kunden. Det er vigtigere for os end projektet. Udover at have nogle af landets dygtigste konsulenter i huset, samarbejder vi med flere af landets førende konsulent huse. Derfor kan vi altid finde en konsulent til jeres projekt.

Vi giver gerne faste priser på projekter. Det gør vi fordi alle projekter for os er en investering i hensigten om et langsigtet samarbejde med jer – Vores kunder. Så tøv ikke med at spørge os om et gratis og uforpligtende bud på netop jeres projekt!

Vi er specialister inden for følgende områder:

Microsoft On Premise

Hyper-V, Active Directory, Exchange, SQL dvs. alle “on premise” løsninger.

Microsoft Office 365

Microsoft Azure

Citrix

Veeam

VmWare

Økonomisystemer

Uniconta

Hvorfor vælge Uniconta-økonomisystem?
Med Uniconta får din virksomhed et lynhurtigt, intuitivt, cloudbaseret økonomisystm, som kan opfylde alle de behov I har inden for logistik, bogholderi og projekt. Enkle, men kraftfulde funktioner giver dig et komplet overblik over virksomhedens økonomi og understøtter jeres evne til at handle effektivt og rentabelt. Systemet er baseret på den nyeste teknologi fra Microsoft og vil derfor nemt kunne integreres i dit it-miljø i skyen.

Uniconta kan tilpasses jeres behov
Selvom dette økonomistyringssystem er et standards system, så kan det meget mere. Du kan tilpasse løsningen til netop dine behov:

 • Opret egne felter/tabelle/kartoteker
 • Håndter økonomistyring, projekter og logistik i ét program
 • Tilpas og hav flere åbne skærmbilleder
 • Opload og vedhæft elektroniske bilag i alle formater
 • Generer og download rapporter
 • Udfør nemt søgninger på alle typer data
 • Værktøj til integration med andre programmer

Du får maksimal hastighed
Uniconta er en App, som kan afvikles på PC og Mac. Det afvikles ligesom Microsoft Office, men forskellen er, at alle data gemmes i skyen. Det giver dig et økonomisystem med maksimal hastighed og ingen ventetid. Du vil ikke være afhængig af en browser, der låser, “glemmer data” eller smider dig af.

Brug Uniconta på PC, tablet eller smartphone
Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til intuitivt og super brugervenligt design. Økonomisystemet er opbygget i responsivt design, så løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkelt at konvertere fra andet økonomisystem
Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det nemt og sikkert at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, konverteres alle dine poster fra finans, lager, ordre, debitor, kreditor og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar fra første sekund. Intet går altså tabt, bare fordi I skifter system. NHC tilbyder konverteringspakker, hvor vi sikrer konverteringen samt guider dig igennem processen og sørger for oplæring – helt enkelt for dig.

Prøv Uniconta helt gratis
For at give dig en realistisk mulighed for at se, om Uniconta er økonomisystemet for jer, så kan du teste det af på dine egne data – helt gratis. Lær moduler og funktionaliteter at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager økonomisystemet i brug, at du skal begynde at betale. Vi går højt op i sikkerheden, så har du konverteret egne data for at teste systemet af og finder du af, at du ikke vil anvende det alligevel, så bare rolig. Disse data vil automatisk blive slettet efter en periode uden aktivitet.

Microsoft Dynamics C5 Online

Microsoft Dynamics C5 Online er økonomistyringsløsningen til den mindre og mellemstore virksomhed. NHC tilbyder dig C5 Online fra vores sikre, professionelle hostingcenter. 

Hvorfor skal vi vælge C5 Online?
Her er nogle af de fordele med Dynamics c5 Online, som vi ser som afgørende. Økonomisystemet er ikke alene prismæssigt attraktivt, det er også sikkert og et perfekt match til virksomheder i enhver type branche:

 • Fleksibel løsning, som virksomheden kan vokse med
 • Komplet finansbogholderi
 • Ingen brug for lokal server + serverdrift af denne
 • Ingen tidsforbrug på installation, drift og vedligeholdelse af C5
 • Adgang til din C5 via internettet – fleksibilitet i hverdagen
 • Incl. backup af jeres C5-data
 • Ingen store Microsoft-licens udgifter
 • Altid adgang til nyeste version*
 • Gennemtestet systen – over 80.000 tilfredse installationer i Danmark
 • Lav pris for at leje pr. bruger/måned

Microsoft Dynamics NAV Online

Har I brug for et forretningssystem, som kan skræddersyes til jeres behov og som I endda har muligheden for at tilgå online 24 timer i døgnet? – Svaret er NAV Online.

Hvorfor skal vi vælge NAV Online?
Et match til den større virksomhed, eller virksomheden med de udvidede behov inden for økonomi- og projektstyring. NAV Online er løsningen, som kan tilpasses jeres virksomhed i takt med jeres udvikling. Ubegrænsede vækstmuligheder. Vi har samlet et par punkter, som illustrerer nogle af de fordele, der er med Microsoft Dynamics NAV Online. De inkluderer blandt andet:

 • Spar tid
 • Online adgang til systemet
 • Der bliver taget backup dagligt, så I kan være sikker – og kan få restoret jeres NAV, hvis I har lavet fejl eller oplevet problemer
 • Slip for drift af egne servere
 • Fast månedlig pris
 • Fleksibel løsning, som kan vokse med jeres virksomhed
 • Øget overblik og indblik i jeres virksomhed
 • Forenklet administration
 • Kan integreres til en lang række af Microsofts kendte programmer (fx Outlook, SharePoint, Words, Excel)

Telefoni

Telavox

Skype For Business

 
 

Tag en uforpligtende snak!

Vi sidder altid klar til at lytte, hjælpe og rådgive.

Indtast venligt et fornavn

Indtast venligt dit efternavn

Indtast en gyldig email addresse

Shift + Enter for ny linje

Indtast venligst din besked, helst mere end 10 ord

Tak for din besked,  

Vi vender til bage til dig snarest, via din email:

IT-løsninger fra NHC A/S

Copyright © 2018 NHC A/S