Gratis IT-analyse
- af jeres Microsoft løsning

Overblik over jeres IT-sikkerhed

Få et overblik over jeres Microsoft løsning og luk eventuelle sikkerhedshuller!
Med vores IT-analyse og Microsoft Security Score hjælper vi jer med et tjek af jeres Microsoft løsning, så I er på forkant med eventuelle fejl og mangler.

Tilmeld jer vores IT-analyse via formularen.

Hvorfor er det vigtigt med en IT-analyse?

En IT analyse af jeres sikkerhed er i dag vigtigt af flere grunde, særligt i lyset af den stigende cybertrussel mod Danmark.
Her er nogle nøglepunkter, der understreger netop hvor vigtigt det er:

  1. Tab af data: I en tid, hvor data er en af de mest værdifulde aktiver for virksomheder, kan et sikkerhedshul føre til alvorligt datatab. Dette kan f.eks. omfatte tab af følsomme data. At opdage og lukke disse sikkerhedshuller er afgørende for at beskytte jeres virksomheds data.
  2. Ransomware: Cyberangreb kan medføre enorme økonomiske tab. Ransomware-angreb, kan f.eks. lamme jeres virksomhed på ubestemt tid, fjerne backups og tvinge jer til at betale store løsesummer, hvis I ønsker at få låst alt jeres data op igen.
  3. Tillid: For virksomheder er kundernes tillid afgørende. Et sikkerhedsbrud kan skade jeres firmas omdømme. Ved at øge sikkerheden i jeres IT-systemer, hjælper dette med at bevare og opbygge tilliden hos jeres kunder.
  4. Regelmæssig overvågning: Cybertrusler udvikler sig konstant. Det, der var en sikker praksis i går, er måske ikke sikkert i dag. Regelmæssig analyse af IT-sikkerhed hjælper med at identificere og undgå nye trusler, før de kan forårsage skade.
  5. IT-infrastruktur: En analyse af jeres IT-sikkerhed hjælper ikke kun med at identificere svagheder, men også med at styrke den overordnede IT-infrastruktur mod fremtidige angreb. Dette kan indebære alt fra hardwareopgraderinger til implementering af stærkere kryptering.
  6. Cyber Awareness: Analyse af IT-sikkerhed bringer ofte behovet for bedre uddannelse og bevidsthed om sikkerhedspraksis til medarbejdere. Medarbejdere, der er bedre uddannede indenfor Cyber Awareness, er mindre tilbøjelige til at falde for phishing-angreb.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Ved tilmelding accepterer du at vi kontakter dig med opdateringer,
og gemmer dine kontaktoplysninger, så længe det er nødvendigt

Bliv klar til Microsoft Copilot
Download vores e-bog, og få indsigt i, hvilke steps der skal til for at blive klar til Copilot!
Samtykke*