IT-sikkerhed event
Nyeste viden indenfor IT-sikkerhed

IT-SIKKERHED EVENT NOVEMBER 2023

Nyeste viden indenfor IT-sikkerhed

Vi afholdte i november 2023 et event med nyeste viden indenfor IT-sikkerhed.
Vi kom omkring hvilke tendenser vi ser på markedet lige nu, samt hvad vi bør være opmærksomme på i fremtiden. Heriblandt nyeste eksempler på hvordan Cybercrime udvikler sig, og hvorfor blandt andet Cyber Awareness er vigtigere end nogensinde før.

Programmet var sammensat med omhu, hvor nogle af de bedste eksperter indenfor IT-sikkerhed, holdte spændende foredrag på dagen. Blandt andet en af Europas skarpeste IT-sikkerhedseksperter, Peter Kruse, havde vi æren af at kunne introducere som en af de spændende foredragsholdere. Christel Teglers fra Kromann Reumert var også på banen, og gav også spændende indsigt I, hvad nogle virksomheder bør forberede sig på i forbindelse med nye NIS2 regulativer.

Vi takker alle for en spændende og indsigtsfuld dag, og ser frem til at byde velkommen til kunder igen, når vi holder vores næste event!
Sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid kan holde dig opdateret på kommende events, webinarer, nyheder, kampagner og meget mere.

Se video fra dagen

"Specielt indenfor cybersikkerhed, sker der utroligt meget hele tiden, og her er det rigtig godt at få en refresher på hvad der sker lige i øjeblikkeligt"

Henrik Christiansen, CIO / IT-chef
Vindenergi Danmark

Bliv klar til Microsoft Copilot
Download vores e-bog, og få indsigt i, hvilke steps der skal til for at blive klar til Copilot!
Samtykke*
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.